Blogtour: Storm and Fury (#1 Harbinger-serie)

Storm and Fury is het eerste deel van de Harbinger-serie. Het boek is geschreven door Jennifer L. Armentrout. Het boek kwam 9 februari 2021 uit bij Zomer en Keuning. Het is een paperback van 512 pagina’s. Het is een fantasy.

Flaptekst ‘storm and fury’:

‘Storm and Fury’ is het eerste deel van de bloedstollende Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout.

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen.

‘Storm and Fury’ is het eerste deel van de Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout, een spin-off van de eerder verschenen Dark Elements-serie.

Wat vind ik van dit boek?

De cover is écht een plaatje. Het ziet er zo mooi uit. En dan de flaptekst: die maakte me zo nieuwsgierig dat ik zeker wist dat ik deze wilde lezen. Dit boek is een spin-off van de Dark Elements-serie.

Trinity is een sterk hoofdpersonage. Ze weet wat ze wil en is erg koppig. Soms misschien iets te koppig;). Trinity komt ook voor zichzelf op. Haar karakter kwam erg duidelijk naar voren in dit boek en ook haar gevoelens en gedachten waren goed beschreven. Dit zorgde ervoor dat ik met haar mee kon leven, wat het boek nog prettiger liet lezen.

Trinity heeft net als Jennifer L. Armentrout een ongeneeslijke oogziekte met de naam Retinitis Pigmentosa. De schrijfster wil hiermee meer mensen bereiken over de ziekte en ze kennis over RP brengen.

Het boek is behoorlijk dik, wel meer dan 500 pagina’s. Toch was het niet saai geweest. Er gebeurde namelijk altijd wel iets.

Hij glimlachte naar me. ‘Je bent… je bent ongelooflijk sterk.’

Pagina 382 in ‘storm and fury’

Wel vond ik het in het de eerste 100 pagina’s (ongeveer) een beetje tegenvallen. Daar vond ik het tempo wat te laag liggen en het duurde even voor ik in het verhaal zat. Gelukkig werd dat na die 100 pagina’s beter en ben ik door het boek heen gevlogen. Ik las het boek namelijk in een weekend uit.

De schrijfstijl van Jennifer L. Armentrout vind ik erg fijn lezen. Ze beschrijft namelijk ook veel details, zonder dat het saai wordt. Ook schrijft ze erg beeldend, wat ervoor zorgt dat ik de plekken waar Trinity is goed voor mij kan zien.

Het is wel duidelijk nu, ik vond het boek ontzettend leuk. Ik kan niet wachten op het volgende deel! Ik geef dit boek 4.5 sterren en raad hem aan.

Uitgeverij Zomer en Keuning, bedankt voor dit recensie-exemplaar.

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s