Truth or Dance trilogie (Readathon #1)

Ik organiseerde deze readathon omdat ik de truth or dance trilogie zelf graag wilde herlezen en ik dacht dat vast wel meer mensen dat wilde doen. Ik had alleen niet verwacht dat er zoveel mensen mee zouden doen. Hierboven zien jullie een aantal van de prachtige foto’s die de deelnemers gemaakt hadden.

Wat vond iedereen nu eigenlijk van de boeken?

Ik vond ze zelf spannend en erg goed. Ik heb de boeken een tijd geleden al gelezen, maar het herlezen was het zeker waard. Ik was niet de enige die dit vond.

“Wauw.
W.
A.
U.
W.
Ik sloeg een half uurtje geleden mijn boek dicht. Wat is het goed!😍” – @booksbypatries

“Meine gute, wat was dit een spannende serie. Ik had oprecht niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden!” – @comfortcorner_maria

“Wow! Wat een spannend boek! Ik heb hem op 1 dag uitgelezen. En ik heb het zeker niet droog gehouden!” – @emmasbookishworld

Maar waarom waren de recensies zo positief?

“Alles in de boeken is heel goed opgebouwd. Niet elk hoofdstuk heeft een cliffhanger, maar je wil toch zo snel mogelijk verder lezen. Ik had het laatste boek in één dag uit! Zo spannend was het! Chinouk Thijssen is echt een van mijn favoriete schrijfsters. Ze zet je al vanaf het begin op het verkeerde been. Je bent echt super verrast als je leest wie de dader is en dat vind ik juist zo geweldig!” – @headinthebooks.be

“Chinouk weet wel hoe je een cliffhanger moet schrijven. Net als bij het einde van het eerste boek wil je meteen door naar het volgende boek en erachter komen hoe het verder gaat.” – @eefsreading

“Maar ik werd soms helemaal GEK van die meiden. BEL DE POLITIE. Maar ja, wie weet hoe je zou reageren als je in zo’n situatie zit. Doordat het boek super spannend was en ik het wederom niet kon wegleggen en eigenlijk alles klopt, er lijken geen losse eindjes aan te zitten, krijgt ook ‘Break a leg’ 5 sterren van mij!” – @nikkileest

“Wat een fijn boek is dit toch! Ik vlieg erdoorheen en ik heb echt nog geen idee wie Truth or Dance is. Wat ik wel weet, is dat ik geen van de personages vertrouw. De Wie Is De Mol slogan past dus perfect bij deze boeken: Trust Nobody.” – @eefsreading (over truth or dance 1)

“Het is goed geschreven, en als je niets van ballet kent dan wordt alles nog eens goed uitgelegd en dat vind ik zeker een pluspunt.”- @headinthebooks.be

Er zitten ook een paar minder goede puntjes aan

“Ik ben al de hele week aan het bedenken hoe ik zonder te spoileren moet zeggen waarom ik het einde eigenlijk niet oké vind, maar dat gaat me niet lukken, dus ik ga het niet onderbouwen. Sorry.” – @comfortcorner_maria

“De personages hadden voor mij iets meer diepgang kunnen krijgen. Ondanks dat het zijn charme heeft dat iedereen verdachte is of kan zijn, miste ik hier toch wat. Het bleef een beetje oppervlakkig naar mijn mening. Als je mij zou vragen om de vier vriendinnen te beschrijven qua karakters kan ik daar niet direct antwoord op kunnen geven.” – @booksbypatries (over truth or dance deel 1)

Het eindeoordeel:

Het gemiddelde van het aantal sterren dat iedereen de trilogie gaf is 4.7 sterren. Het volgende boek dat we gaan lezen is ‘je hebt één nieuwe volger’ door Chinouk Thijssen. Lees je ook mee?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s