Boekpresentaties Draco en de legende van Musoro

De komende maanden komen er héle leuke boeken uit, maar deze twee wil ik even extra in het zonnetje zetten want… ik ga namelijk meedoen aan deze boekpresentaties van ‘Draco’ door Rani de Vadder en ‘de legende van Musoro’ door Amina Laffet.

Wat gebeurt er bij een boekpresentatie?

Tijdens een boekpresentatie stel ik vragen aan de schrijvers en doen we een quiz. Wat ook leuk is om te weten is dat je als je komt kans maakt op een releasepakket met onder andere een gesigneerd exemplaar van het boek!

De boekvoorstelling van ‘Draco’ is 18 februari om 19:30 uur. Flaptekst ‘Draco’

Ieder jaar worden de Internationale Drakendagen gehouden, het meest befaamde toernooi van de Verenigde Drakenlanden. Ook Rowan en haar Zwarte draak Gideon schrijven zich in voor deze spannende wedstrijd. Maar dan gebeurt er een vreselijk ongeluk. De Verenigde Drakenlanden staan volledig op hun kop. Rowan blijft gebroken en alleen achter. Zal het haar lukken om haar trauma te overwinnen? Of zorgt haar verdriet ervoor dat de eeuwige vrede van de Drakenlanden tot een einde komt?

Wil je naar de boekvoorstelling van Draco komen kijken? Het is live op Instagram, maar bij het op Facebook aangemaakte evenement kun je meer informatie vinden en alvast aanvinken dat je komt. Klik hier voor het evenement.

De boekpresentatie van ‘de legende van Musoro’ is 24 maart om 19:00 uur. Flaptekst van het boek:

In het afgesloten dorp Momuto, wordt elke avond bij het kampvuur het mysterieuze verhaal van Lake Musoro verteld. De kinderen van het dorp zijn bang voor het wezen in het meer, waardoor ze wegblijven van het water. Dan verdwijnt
de jonge Lima.

Een lange zoektocht levert niets op, maar Safi, Lima’s zusje, wil het niet opgeven. Samen met haar beste vriend Romatu trekt ze door het woud om haar zusje te vinden. Zal ze haar tijdig vinden, of vindt het wezen Lima eerst?

De boekpresentatie van ‘de legende van Musoro’ is live op Facebook. Wil je meer informatie? Als je hier klikt kom je meteen bij het evenement terecht!

Ik heb er zin in! Jij ook? Als je aan een van de auteurs (of beide) vragen wilt stellen kun je ze onder dit bericht achterlaten en wie weet vraag ik ze wel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s