Recensie: prachtig gebroken

Prachtig gebroken is geschreven door Ad van de Lisdonk, hij debuteerde in 2013. Het boek ‘prachtig gebroken’ is een thriller en kwam in 2020 uit bij Crime Compagnie. Het boek telt 361 pagina’s en is een paperback.

Flaptekst

Kunstdetective Kennedy Lincoln is tijdens een welverdiende vakantie in Zuid-Frankrijk aan het bijkomen van een stukgelopen relatie. Wanneer op een rommelmarkt een bebloede en verwarde man, zonder dat ze het merkt, iets in haar tas stopt, staat haar vakantie én haar leven op zijn kop. Ze blijkt ongewild in het bezit te zijn gekomen van een wapen dat zowel regeringen als terroristen tegen elke prijs in handen willen krijgen…

Wat vind ik van het boek?

De flaptekst pakte me meteen en ik wilde eigenlijk meteen beginnen in het boek! En toen ik eenmaal begon kon ik hem niet meer wegleggen.

Al erg snel leerde ik de personages die in het verhaal zitten kennen. Eerst vond ik het wel een beetje te verwarrend, aangezien je vaak van perspectief wisselde, maar na een aantal hoofdstukken werd dat duidelijk en de spanning zat er ook al erg snel in.

Al snel komt Kennedy namelijk in bezit van het wapen dat zowel de regeringen als terroristen enorm graag en tegen elke prijs in bezit willen krijgen. Ik begreep haar twijfels goed en ook wat ze deed en waarom werd goed beschreven.

Het wapen is erg mysterieus en de reden waarom regeringen én de terroristen het wapen zo graag in hun bezit willen hebben blijft ook nog een tijdje een raadsel. Dit zorgde ervoor dat ik graag door wilt lezen.

Zoals ik al schreef wisselen de perspectieven wel vaak, dat was alleen aan het begin verwarrend, maar vooral daarna zeker een pluspunt! Hierdoor werd het nog spannender!

Het boek zat slim en goed in elkaar en was op een goede manier opgebouwd. Als je van een spannende thriller houdt, wil je deze zeker gelezen hebben! Ik geef deze thriller dan ook 4 sterren!

Crime Compagnie, bedankt voor dit recensie exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s