Blogtour Kerst op het eiland Skye

Een vlot lezend en romantisch kerstverhaal

Kerst op het eiland Skye is geschreven door Kirsty Ferry. Het is in november 2020 uitgekomen bij Dutch Venture Publishing. Dit kerstverhaal telt 143 pagina’s. Klik hier om het boek te bestellen of voor meer informatie over het boek.

Flaptekst

Wat zou jij ervoor over hebben om met kerst bij degene te zijn van wie je houdt? Het eiland Skye is een plek vol magie, met name rond de kersttijd, en er is geen plek op aarde waar Zac Fallon liever de kerstdagen zou doorbrengen. Maar hoewel Zac alles heeft wat zijn hart begeert op het eiland, is er toch een iemand die mist, en dat is Ivy McFarlane. Ivy werkte ooit met Zac samen, maar sloeg haar vleugels uit en verhuisde naar Glastonbury. Sindsdien mist hij haar ontzettend. Nu is het bijna kerst en Zac realiseert zich dat Ivy een gat in zijn leven heeft achtergelaten dat hij niet kan verdragen. En dus gaat hij op pad om Ivy op tijd naar Skye te halen om samen kerst te vieren, maar zal het hem lukken voor Kerstmis terug te zijn… en zal Ivy hem wel willen vergezellen? Een nieuw romantisch verhaal van de hand van Kirsty Ferry, bekend van de boeken over het hotel Carrick Park (De betovering van Kerstmis en Zomer op Carrick Park)!

Wat vind ik van dit boek?

Ik was erg blij dat ik mee mocht doen aan de blogtour over dit romantische kerstverhaal. De cover ziet er al sfeervol uit en na ook de flaptekst gelezen te hebben wilde ik het boek ontzettend graag lezen.

Het boek leest ontzettend vlot. Het heeft ook maar 143 pagina’s. Toch gebeurde er veel gedurende het boek en kwam ik helemaal in de kerstsfeer (ook al is het nog geen kerst).

En niet alleen de kerstsfeer is goed weergegeven, ook de omgeving, gebeurtenissen en personages zijn goed beschreven. Dit boek lees je vanuit twee personages: Zac en Ivy, die ik beide goed leerde kennen tijdens het lezen.

Wel ging het boek soms iets té vlot en ging het iets te snel. Of vond ik het te snel van het ene naar het andere onderwerp veranderen. Gelukkig was dat niet vaak zo.

Kortom, dit is een vlot kerstverhaal die soms iets té snel gaat. Wel raad ik dit boek aan en geef ik het 4 sterren. Het boek is perfect om met kerstmis te lezen!

Dutch Venture Publising, bedankt voor dit recensie exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s