Kort verhaal: een verbond

Jullie kunnen nu het kortverhaal: ‘een verbond’ lezen, dat ik zelfs geschreven heb! Het is een fantasy verhaal.

Ik vind meedoen met schrijfwedstrijden enorm tof, vooral als ik er positieve reacties over krijg. Met ‘een verbond’ deed ik mee aan de Fantasy Schrijfwedstrijd van Luitingh-Sijthoff. Uit 119 inzendingen ging mijn verhaal door naar de shortlist! Jammer genoeg heb ik niet gewonnen, maar ik heb wel een aanmoedigingsprijs gekregen: namelijk een schrijfcursus van fantasy schrijven.

Nu kunnen jullie het ook lezen! Het enige wat je hoeft te doen is het PDF te downloaden. Veel leesplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s