Blogtour: Tussen de regels door

Tussen de regels door verschijnt 10 november 2020 bij KokBoekencentrum Uitgevers Het is een paperback van 416 pagina’s en het boek is geschreven door Rachel Hauck. Klik hier om meer te weten te komen over het boek of om hem te bestellen.

Flaptekst ‘tussen de regels door’

Een hedendaagse feelgoodroman waarin vijf mensen de kans krijgen hun leven te herschrijven door de verhalen en vriendschap die ze met elkaar delen.

‘Tussen de regels door’ van Rachel Hauck speelt zich af in het hart van New York. Vijf mensen ontvangen een anonieme, mysterieuze uitnodiging van The Fifth Avenue Story Society. Ze hebben nog nooit van het genootschap gehoord. En geen van allen zijn ze van plan hun diepste geheimen mee te nemen naar een kamer vol vreemden. Samen vormen executive assistant Lexa, literatuurprofessor Jett, Uber-chauffeur Chuck, bejaarde weduwnaar Ed en zakenvrouw Coral een uiteenlopend gezelschap. Hun nieuwsgierigheid en eenzaamheid winnen het van hun angst, en in de wekelijkse ontmoetingen in de oude bibliotheek ontdekken ze dat het delen van verhalen levens kan veranderen.

Als twee mensen allebei een anonieme uitnodiging ontvangen voor een mysterieuze leesclub, verandert alles.

Cover tussen de regels door.

Wat vind ik van het boek?

Ik vond het ontzettend leuk dat ik gevraagd werd voor deze blogtour. Het boek klinkt namelijk ontzettend leuk en die cover is zo mooi! Het boek komt 11 november uit, maar ik mocht hem alvast lezen. Ik vond het boek ontzettend leuk!

De perspectieven wisselden veel tussen Jett, Lexa, Coral, Chuck en Ed. In het begin vond ik dit een beetje verwarrend omdat ik de personages nog niet kende en het wel heel veel informatie in een keer was. Gelukkig duurde dat niet al te lang. Nadat ze de mysterieuze uitnodigen hadden gekregen en in de oude bibliotheek kwamen was het al duidelijk wie wie was en wist je al een beetje wat hun verhaal was.

U bent van harte uitgenodigd voor The Fifth Avenue Story Society.

Bibliotheek van The Fifth Avenue Literary Society
Bower Room
Maandag 9 september om 20:00 uur.

Uitnodiging leesclub

Ja, een verhaal. Allemaal hadden ze een verhaal. Dat verhaal werd duidelijk gemaakt in het boek. De personages kwamen echt tot leven terwijl ik hun verhaal beetje bij beetje te weten kwam.

Rachel Hauck heeft een prachtige schrijfstijl waarmee ze het verhaal prachtig heeft beschreven en waardoor het verhaal nooit saai was. Op sommige momenten gebeurde er veel tegelijkertijd en móést ik wel doorlezen. Ik wilde weten hoe het nou precies zat.

Het fifth Avenue Verhalengenootschap.
Hij wist niet eens waarom hij het kaartje mee naar huis had genomen. Of waarom hij het naast zijn bed had gezet. Maar hij had er al een week bijna elke avond naar gekeken.

Jett, pagina 32

Het is een ontzettend leuk verhaal dat echt niet verveeld. Het is goed opgebouwd en er zitten de nodige plotwendingen in. Dit is zo’n boek waar je ook na het lezen nog aan zult denken. Ik weet nu al dat ik dit boek nog vaak zal herlezen. Ik raad dit boek zéker aan! Ik geef het 4 sterren.

KokBoekencentrum uitgevers, bedankt voor dit recensie exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s