Boeklint

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen. Van myownstoryshop zitten er leuke kortingsbonnen in de kerstboxen. Ze maakt ook mooie boeklinten en ik mocht er eentje ontvangen!

Dit is het eerste boeklint dat ik heb. Eigenlijk gebruik ik altijd boekenleggers, maar ik kwam erachter dat dit ook heel handig én mooi is. Het lint is helemaal in de kerststijl (ook door de kerstbox) en omdat het gewoon leuk is.

Mocht je trouwens nieuwsgierig zijn, het boek waar het boeklint op de foto ligt is ‘tussen de beesten & wilde rozen’.

Op myownstoryshop kan je zelf een boeklint samenstellen. Je kiest bijvoorbeeld zelf de kleur en de bedeltjes die je eraan wilt. Ik koos groen, omdat dat zo leuk bij het kerstboompje past;). Natuurlijk zijn er ook boeklinten in andere stijlen! Het boeklint is ook stevig en ik denk dat ik het vaker zal gaan afwisselen met boekenleggers.

Maar ik ben ook nieuwsgierig naar wat jullie vinden! Hieronder een leuke poll!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s