Recensie: De verloren woorden

Een romantisch verhaal die ik niet weg kon leggen.

De verloren woorden is geschreven door Machteld van Beek. Het boek telt 247 pagina’s en is in september 2020 uitgekomen bij uitgeverij Gopher. Deze roman is een paperback. Wil je meer weten over dit boek? Klik hier voor meer informatie of om hem te bestellen.

Flaptekst

Als Isabelle haar jeugdliefde Alex na twintig jaar weer ziet, beseft ze dat haar verliefdheid nooit over is gegaan. Ze weet echter maar al te goed dat haar kinderwens een relatie met Alex onmogelijk maakt. Als Isabelle het dagboek van haar moeder vindt, ontdekt ze geheimen die haar leven op zijn kop zetten. Haar moeder blijkt heel ver te zijn gegaan voor ware liefde, te ver zelfs. Durft Isabelle dat ook?
Machteld van Beeks liefde voor het schrijven van verhalen zat er al vroeg in. Vanaf haar achtste bracht ze iedere schoolvakantie schrijvend door. Na het winnen van een schrijfwedstrijd wist ze
zeker dat ze wilde blijven schrijven. Vele verhalen verder, schrijft ze nu het liefst een romantisch verhaal met een vleugje mysterie die zich afspeelt op een plek die tot de verbeelding spreekt.

Wat vind ik van dit boek?

Nadat ik de prachtige cover en nieuwsgierig makende flaptekst gelezen had wilde ik dit boek graag lezen.

Het boek lees je vanuit Isabelle. Maar soms ook vanuit Alex en natuurlijk haar moeders dagboek. De personages zijn erg goed beschreven, vooral Isabelle. Ik kom echt met haar meeleven en begreep haar en waarom ze iets deed.

De bijpersonages zijn ook goed beschreven, dit waren er niet zo veel, wat bij het lezen juist weer fijn was. Hierdoor heb ik altijd geweten wie wie was.

Er gebeurde veel in het boek, maar dat was niet verwarrend. Machteld van Beek heeft alles duidelijk beschreven en op een mooie manier.

Ook de plaatsen waar ze is en gebeurtenissen die er waren heeft de schrijfster goed op papier gezet.

Ik geef het boek 4,5 sterren en raad deze roman ook zeker aan.

Uitgeverij Gopher, bedankt voor dit recensie exemplaar!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s