Recensie: Verlies me. niet.

Verlies Me. Niet. Het sprankelende vervolg op Raak me. Niet.

Verlies Me. Niet. is het tweede en laatste deel van het tweeluik. Het boek is geschreven door de Duitse Laura Kneidl en in Nederland uitgegeven door Zomer en Keuning. Het boek telt 448 pagina’s en is een paperback.

Flaptekst

Sage is nooit echt gelukkig geweest, tot ze Luca leerde kennen. Door hem durft ze te leven, en lief te hebben. Maar dan wordt ze ingehaald door haar verleden en stort haar wereld in. Sage durft Luca niet in vertrouwen te nemen, want hoe kan hij ooit van haar houden als hij de waarheid weet? Ze probeert hem te vergeten, maar dat is niet zo makkelijk als hij aan dezelfde universiteit studeert en zijn zus je beste vriendin is. En het wordt alleen maar moeilijker als Luca ook niet zomaar opgeeft.

Wat vind ik van dit boek?

Ik denk dat bijna iedereen die Raak Me. Niet gelezen heeft meteen het volgende boek wil lezen na die cliffhanger. En als je het eerste deel las, deel 2 is het zeker waard om ook te lezen. Mijn recensie over Raak Me. Niet is ook nog te lezen, mocht je daar nieuwsgierig naar zijn, klik dan hier.

Al na het eerste hoofdstuk zat ik weer in het verhaal van Sage. Opnieuw leefde ik enorm met haar mee en was het boek nauwelijks weg te leggen. Ik weet nu al dat dit een boek zal zijn dat ik nog vaker zal gaan herlezen. Waarom eigenlijk?

Sage is erg goed beschreven. Ik zat echt in haar hoofd en gedachten en begreep wat en waarom ze het deed. Ondanks dat ik soms héél graag wilde dat ze iets anders deed, begreep ik wel de redenen die achter haar daden zaten.

Ook de andere personages, Luca en April in het bijzonder, zijn heel erg goed beschreven. Het was erg fijn dat ook de bijpersonages zo goed beschreven zijn. Hierdoor was er geen verwarring en wist ik gedurende het verhaal altijd wie wie nou was.

Ook had het boek een goede verhaalopbouw. De schrijfstijl van Laura Kneidl leest erg prettig en het boek las erg vlot. Het is in iedereen geval een boek wat ik echt aanraad. Ik geef het, en dat zal geen verrassing meer zijn, 5 sterren.

Uitgeverij Zomer en Keuning bedankt voor dit recensie-exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s