Recensie: Onvindbaar

Onvindbaar door Kathy Tailor
Onvindbaar is geschreven door Kathy Tailer. Het boek is uit het Duits vertaald door Merel Leene. Het boek telt 301 pagina’s en is uitgegeven door Van Goor. Het is een paperback.
Waar gaat het boek over?
Een afgelegen kostschool en een meisje dat spoorloos verdwijnt. 
Nadat de moeder van Freya overleden is en haar vader zich op zijn werk heeft gestort, begint Freya op een nieuwe kostschool. Haar toch al moeizame start wordt bijna direct overschaduwt door de verdwijning van haar klasgenoot Maria. De meesten zoeken er niets achter, het zal wel aandachttrekkerij zijn. Maar Freya heeft het gevoel dat er iets niet klopt. Samen met haar nieuwe vriendin Terri gaat ze op onderzoek uit. Weet Maria’s ex-vriend meer? Freya raakt steeds dieper verwikkeld in de intriges en geheimen rond de verdwijning van Maria. Niet iedereen is even blij met haar bemoeienis. Gelukkig heeft ze de knappe Leo nog, alleen jammer dat hij haar docent is…
Raad ik het boek aan?
Het boek leest ontzettend vlot en zit vol spanning. Al vanaf de eerste bladzijde zat ik in het verhaal en Kathy Tailor wist de spanning er in te houden. 
Je leest dit boek vanuit Freya en soms vanuit iemand anders. Het duurde even tot je erachter kwam wie dat was, aangezien bij ‘de andere persoon’ vanuit de ik-persoon werd geschreven. Bij Freya was dat niet het geval, maar voor het lezen was dat zeker geen probleem. Freya was goed uitgediept, maar soms vond ik haar wat onrealistisch in was ze deed en zei. Verder begreep je haar wel. 
De andere personages waren ook goed uitgediept en beschreven. Van de meeste, belangrijke personages wist je genoeg en die vond ik allemaal erg duidelijk. 
De ontknoping zag ik echt niet aankomen. Een tijd in het boek vond ik het allemaal wel heel erg voorspelbaar, maar toch kwam de ontknoping als een totale verrassing. Hier zou ik meer positiefs over willen schrijven, maar helaas kan ik hier nu geen spoilers neerzetten;). 
In ieder geval raad ik het boek aan. Deze thriller geef ik 4 sterren. Als je van Young Adult thrillers houdt is dit een boek dat je gelezen wilt hebben!
Uitgeverij van goor, bedankt voor dit recensie exemplaar!
4/5 sterren                                                   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s