Win! Ik wil jou(w) baby! (gesigneerd)


Win een gesigneerd exemplaar van Ik wil jou(w) baby! 
23 september bestaat Books And Paris 6 maanden! Dit wordt natuurlijk gevierd. Deze week plaats ik bijna elke dag een winactie. Vanaf 23 september maak ik elke dag een nieuwe winnaar bekend. Een roman die ik zelf onwijs leuk vond mag ik weggeven. En wat ook tof is? Hij is GESIGNEERD!

Wat valt er vandaag te winnen?
Ik mag van uitgeverij Wensboeken een GESIGNEERD exemplaar van Ik wil jou(w) baby winnen. Deze leuke roman geschreven door Wendy Louise wordt ook een audioboek! 19 oktober komt dit audioboek uit. Ben je nieuwsgierig geworden naar dit toffe boek? Lees dan hier mijn recensie! Lijkt deze roman jou ook leuk? Je kan een gesigneerd exemplaar winnen, via de stappen die hieronder volgen! Doe jij ook mee met de winactie?

Hoe kan ik winnen?
1. Volg mij (@Booksandparis_) op Instagram. 
2. Volg @wen.louise en @uitgeverijwensboeken, de schrijfster én de uitgever van deze roman. 
3. Like de post met deze winactie en deel hem in je story’s. 

4. Reageer en tag twee mensen onder de post met de winactie zodat ik wéét dat je meedoet!
Hoe kan ik extra lootjes verdienen?
Hieronder staan wat manieren om extra lootjes te verdienen. Dit hoef je dus niet verplicht te doen. Hiermee heb je meer kans om te winnen!
1. Je reageert op deze blog of de recensie van een van de boeken. 
2. Je volgt me ook op Facebook (Booksandparis)
3. Tag nog 2 mensen, dit mag je maximaal 5 keer doen. 
Doe jij ook mee?
Ik vond de boeken in ieder geval tof en als je ze zou willen winnen, doe dan vooral mee! Je kan vanaf 19 september tot 26 september meedoen, dan maak ik de winnaar bekend! 
Verder wil ik uitgeverij Wensboeken nogmaals bedanken dat ik deze onwijs toffe winactie mag organiseren! 

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s