Win! De uitweg


Win de uitweg!
23 september bestaat Books And Paris 6 maanden! Dit wordt natuurlijk gevierd. Deze week plaats ik bijna elke dag een winactie. Vanaf 23 september maak ik elke dag een nieuwe winnaar bekend. Je kan nu kans maken op een hele toffe avonturenroman, van een schrijfster die ik erg mooi vind schrijven!

Wat valt er vandaag te winnen?
Vandaag mak ik niet een, maar wel TWEE EXEMPLAREN van een boek weggeven. Namelijk van ‘de uitweg’ een spannende avonturen roman door Ilona van Hilst. Tevens de schrijfster van oogvocht. Ik vond het boek een aanrader en gaf het 4 sterren! Klik hier om die recensie te lezen, en hier om die van oogvocht te lezen. Als dit boek je ook aanspreekt doe dan zeker mee aan de winactie. 
Hoe kan ik winnen?
1. Volg mij (@Booksandparis_) op Instagram. 
2. Volg @bataviapublishers, de uitgeverij van dit leuke boek!
3. Like de post met deze winactie en deel hem in je story’s. 
4. Reageer en tag twee mensen onder de post met de winactie zodat ik wéét dat je meedoet!
Hoe kan ik extra lootjes verdienen?
Hieronder staan wat manieren om extra lootjes te verdienen. Dit hoef je dus niet verplicht te doen. Hiermee heb je meer kans om te winnen!
1. Je reageert op deze blog of de recensie van een van de boeken. 
2. Je volgt me ook op Facebook (Booksandparis)
3. Tag nog 2 mensen, dit mag je maximaal 5 keer doen. 
Doe jij ook mee?
Ik vond de boeken in ieder geval tof en als je ze zou willen winnen, doe dan vooral mee! Je kan vanaf 18 september tot 25 september meedoen, dan maak ik de TWEE winnaars bekend! 
Verder wil ik Batavia Publishers nogmaals bedanken dat ik deze onwijs toffe winactie mag organiseren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s