Win! Nooit meer alleen

Win Nooit meer alleen!
23 september bestaat Books And Paris 6 maanden! Dit wordt natuurlijk gevierd. Deze week plaats ik bijna elke dag een winactie. Vanaf 23 september maak ik elke dag een nieuwe winnaar bekend. Vandaag is er een spannende thriller te winnen, die vandaag uitgekomen is!

Wat valt er vandaag te winnen?
Je kan het boek ‘nooit meer alleen’ door Angelique Haak winnen. Ik heb er al een recensie overgeschreven. Die vindt je hier. Dit boek kwam vandaag (17 september) uit! Het is een boek dat ik zeker aanraad en is spannend van het begin tot het eind. Dus als dit boek je ook zo tof lijkt, doe dan zeker even mee met de winactie!

Hoe kan ik winnen?
1. Volg mij (@Booksandparis_) op Instagram. 
2. Volg @decrimecompagnie, de uitgever van dit spannende boek. 
3. Like de post met deze winactie en deel hem in je story’s. 

4. Reageer en tag twee mensen onder de post met de winactie zodat ik wéét dat je meedoet!
Hoe kan ik extra lootjes verdienen?
Hieronder staan wat manieren om extra lootjes te verdienen. Dit hoef je dus niet verplicht te doen. Hiermee heb je meer kans om te winnen!
1. Je reageert op deze blog of de recensie van een van de boeken. 
2. Je volgt me ook op Facebook (Booksandparis)
3. Tag nog 2 mensen, dit mag je maximaal 5 keer doen. 
Doe jij ook mee?
Ik vond de boeken in ieder geval tof en als je ze zou willen winnen, doe dan vooral mee! Je kan vanaf 17 september tot 24 september meedoen, dan maak ik de winnaar bekend! 
Verder wil ik De Crime Compagnie nogmaals bedanken dat ik deze onwijs toffe winactie mag organiseren! 

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s