Recensie: nooit meer alleen

Nooit meer alleen door Angelique Haak
Nooit meer alleen is geschreven door Angelique Haak, tevens auteur van Een nieuw begin (haar debuut), uitgeschakeld en Zwarte Ziel. Het boek telt 365 pagina’s. Het boek kwam 17 september uit bij de Crime Compagnie. Het  is een thriller en een paperback.

Waar gaat deze thriller over? (flaptekst)
Als Emma een overlijdensbericht onder ogen krijgt, is ze in shock. Gaat het bericht werkelijk over haar vroegere middelbareschoolvriendin Sara? En waarom eindigt het met die drie dikgedrukte letters die ze zo graag wilde vergeten? N.M.A. 

Emma gaat op zoek naar de waarheid rond Sara’s dood, maar daarbij komen zaken aan het licht die beter voor altijd verborgen kunnen blijven. 

Raad ik dit boek aan?
Wat een spannend boek! Het leest vlot, er gebeurt veel en het boek is wel 352 pagina’s, terwijl ik er toch doorheen vloog. Het was zo spannend en ik tijdens het lezen wilde ik zo graag ontdekken wat er nou precies gebeurt was. 

Je begint met een soort proloog. Dit speelde zich 25 jaar eerder af. Het was ‘de avond dat alles misging’. Hierdoor wéét je al dat er iets mis gegaan is, maar het feit dat je het niet precies weet zorgt ervoor dat je nog nieuwsgieriger wordt en door wilt lezen. 

Wat ik ook ontzettend fijn vond aan dit boek is dat je tussen twee perspectieven wisselt. Niet door perspectieven tussen personen, nee, tussen tijden. Met 25 jaar verschil ertussen. Beide zijn goed uitgediept en je leert Emma in beide tijden goed kennen. Ook zorgt dit voor meer spannend. Er wordt vaak gewisseld tussen de tijdsperspectieven, soms iets te vaak, maar dit zorgt ervoor dat het boek vlot leest. 
Alles is erg goed geschreven en Angelique Haak heeft zeker een sterke schrijfstijl. Dit is het eerste boek dat ik van haar las, maar daar zal het niet bij blijven!

De spanning zat er bij dit boek al snel in en ik raad dit zeker aan. Ik geef het 4 sterren! 

Crime Compagnie, bedankt voor dit recensie exemplaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s