Recensie: het grote depri doe-boekHet grote depri doe-boek door Marieke de Goeij
Het boek telt 227 pagina’s en is 100% handgetekend. Het boek staat vol opdrachten, verhalen en tips tegen angsten en depressies. 


De recensie:
Het boek is dus volledig handgetekend, zelf de teksten heeft Marieke de Goeij zelfgeschreven. Alleen dat al op zich vind ik knap gedaan, maar het gaat natuurlijk om de inhoud. 
Het doe-boek bevat weinig tekst en het zijn vooral de opdrachten en tekeningetjes die je kan maken. Er is soms ook ruimte voor aantekeningen, notities of tekeningen. De opdrachten en het boek zijn ook allemaal op een positieve manier geschreven. Er staan teksten bij als ‘samen kunnen we alles’ en ‘dat was best veel hé! Rust even uit, je hoeft nu niks.’
Zelf heb ik geen depressie of iets dergelijks, maar de verhalen en tips die erin stonden waren alsnog interessant. Er stonden namelijk soms waargebeurde verhalen in. Ook staan er veel positieve quotes in. Zoals ‘Everybody wants happiness, Nobody wants pain, but you can’t have a rainbow, without a little rain.’
Het boek is duidelijk opgebouwd en bestaat uit 5 fases. Stap voor stap neemt Marieke je mee in het boek. Marieke had dit boek in de eerste instantie voor zichzelf gemaakt, maar nu het uitgegeven is kan iedereen dit doe-boek gebruiken! En nog een pluspunt: het boek ziet er gewoon ontzettend mooi uit.
Marieke, bedankt voor dit exemplaar!
4,5/5 sterren                                

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s