Bookhaul Juni


Bookhaul Juni!
In juni heb ik een aantal boeken aan mijn verzameling toegevoegd. Ik was 24 juni jarig, waardoor ik nog meer boeken dan normaal kreeg. Ook mocht ik meedoen aan een leesclub van Hebban en heb ik een aantal boeken gewonnen. Kopen jullie veel boeken?
Ik had op marktplaats de L.A. Candy trilogie én de Fame Game trilogie van Lauren Conrad gekocht. Deze boeken vindt ik echt erg leuk en kan ik zeker aanraden! Over L.A. Candy had ik al een recensie geschreven! Klik hier als je die wilt lezen.
Ik had Ottilie en de drochtenjagers en Ottilie en de monstermacht van Rhiannon Williams gewonnen met een winactie van magicofbooks. 
Ik had RAAK ME. NIET. van Laura Kneidl gewonnen met een winactie van booksbeersandbeyond gewonnen. 
Ik heb Truth or Dance van Chinouk Thijssen gekocht. Truth or Dance is het eerste deel van de trilogie en de andere delen had ik al (aanrader!!) 
Ik doe mee aan de leesclub van Motief X door Stefan Ahnhem op Hebban. Dit boek heb ik als papieren boek gekregen en is wel 526 pagina’s!
De eerste twee delen van de Lunar Chronicles had ik voor mijn verjaardag gekregen (Cinder en Scarlet door Marissa Meyer.)
Ik heb ook het recensie exemplaar van De Uitweg door Ilona van Hilst mogen ontvangen. De blog komt binnenkort online!
Juni was een maand vol nieuwe boeken. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s