Tag: fivefingerstackchallenge

 
Tag: fivefingerstackchallenge
Ik zag hem al een paar keer voorbijkomen en het leek me een leuke tag. Aangezien het een tag is ben ik natuurlijk ook door iemand getagt. Namelijk door Littlemissantwerp (op Instagram). 
Een boek dat ik altijd aanraad: 
Er zijn heel veel boeken die ik altijd aan kan raden. Er zullen geen helden zijn van Anna Seidl en RAAK ME. NIET. van Laura Kneidl. Maar als ik er echt een moet kiezen… ik kies dan Dit Is Hoe Het Ging van Astrid Boonstoppel. Het is een heftig verhaal wat echt indruk heeft gemaakt. 
Een boek dat ik binnenkort beloof te lezen:
Onsterfelijke liefde van Cate Tiernan. Ik heb dit boek al heel lang in mijn kast staan, maar nog nooit gelezen of een hele tijd geleden. Geen idee, want de tekst op de achterflap komt me niet echt bekend voor. Toch lijkt dit boek me erg leuk! Dit boek wil ik nog graag lezen, maar er komt steeds van alles tussen… 
Een boek dat ik een duim omhoog zou geven:
Cinder, van de Lunar Chronicles. De Lunar Chronicles is denk ik mijn favoriete boekenserie! Cinder krijgt dus echt een duim omhoog! Het is zo leuk om een boek te lezen dat gebaseerd is op een sprookje, maar toch heel anders is. Net als harteloos, is de serie gebaseerd op een boek dat al eerder uit is gekomen. Toch zorgt Marissa Meyer met een originele draai ervoor dat het verhaal verrassend en spannend blijft.
Een boek dat ik niet leuk vond:
Ik lees bijna alleen boeken die ik leuk vindt. Meestal als ik een boek niet leuk vindt is die geleend en niet van mezelf. Als ik een eigen boek moet kiezen die ik niet leuk vondt dan zou dat… na even zoeken tussen mijn boeken vond ik: de glazen vogel van Gerda van Erkel. Ik ben er ooit wel in begonnen, maar heb hem nooit uitgelezen. Het werd een beetje langdradig en las niet erg prettig. Ik ga binnenkort een tweede poging wagen. Misschien bevalt het boek me dan wel;)
Een boek met een personages waar ik mee zou trouwen:
Geen idee eigenlijk;) Ik denk dat áls ik echt moest kiezen het personages uit de Twilight zijn. Geen idéé welke, want al die personages zijn zo goed beschreven en hebben totaal andere eigenschappen. 
Het is natuurlijk een tag, dus ik heb ook drie mensen getagt (op Instagram) nu is het jullie beurt! Als je een leuke tag ziet en/of invult tag me gerust! Ik vindt het namelijk erg leuk om in te vullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s