Wrap up mei en TBR Juni!

Wrap up mei en TBR Juni!
Juni is al even bezig, maar toch deel ik hier mijn Wrap Up van Mei en mijn TBR van Juni nog even!

Wrap up mei
Het is alweer een paar dagen Juni en vorige maand heb ik veel gelezen! Ik weet niet precies hoeveel boeken ik in April heb gelezen, aangezien ik het per jaar bij houdt;) Hoe houden jullie het bij? Maar over deze boeken had ik in Mei een recensie geplaatst! Als je de recensie wilt lezen kun je op de titel klikken! (De e-books staan niet op de foto!) 
Klik maar op de titel als je de recensie wilt lezen!

TBR Juni
In Juni wil ik Festival van Iris Hermans, Room Service van Maren Stoffels, Hoe ik mijn vader redde van  Henk Hardeman, Haat van Mel Wallis de vries. De L.A. Candy trilogie en de Fame Game trilogie van Lauren Conrad lezen. Tevens wil ik Volle Maen van Luc Hanegreefs, de behandeling en de remedie van Suzanne Young en pokerface van Buddy Tegenbosch lezen. Welke ik nog meer zal lezen weet ik nog niet. Wat lezen jullie in Juni?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s